Op naar een nieuwe manier van hostel management!

De hostelindustrie heeft in de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Van gezinnen tot zakenreizigers, de potentiële hostelgasten worden steeds meer divers. Als hosteleigenaar zult u snel moeten inspelen op de veranderingen in vraag en aanbod op de markt.

Deze veranderingen zorgen ook voor flinke uitdagingen. Boekingen van zowel hostelbedden als privékamers handmatig bijhouden op boekingssites als Hostelworld en Booking.com, is een tijdrovende klus die zeer gevoelig voor overboekingen. Daarom heeft SmartHOTEL een Channel Manager module ontwikkeld speciaal voor hostels.

lees meer
Solutions for Hostels
Solutions for Hostels - Channel Management

Verhoog uw hostel’s omzet, online boekingen en vermijd overboekingen.

Houd de beschikbaarheid, inventarisatie en prijzen van bedden en kamers over al uw boekingssites (OTA’s) gemakkelijk up-to-date met de SmartHOTEL Channel Manager voor Hostels.

 • Verhoog uw bezettingsgraad
  Verhoog uw bezettingsgraad door bedden en kamers te verkopen op de boekingssites die een verschil maken voor uw inkomsten. Onze consultants adviseren u graag over de beste OTAs voor uw hostel.

 • Real-time inventarisatie
  U krijgt alle boekingen binnen in een systeem en de nieuwe beschikbaarheid wordt automatisch weer doorgestuurd naar alle boekingskanalen. Hiermee bespaart u veel tijd, kosten en overboekingen.

 • Gebruiksvriendelijk
  De SmartHOTEL Channel Manager heeft een gebruiksvriendelijke interface, binnen een mum van tijd heeft u het systeem in de vingers. De Channel Manager is daarbij in te richten naar uw wensen en behoeften.

LEES MEER

Optimaliseer uw hostels’ online strategie.

Verkoop privé kamers en hostelbedden via boekingssites op de meest efficiënte manier voor u.

 • Vrijheid en Flexibiliteit – Verkoop bed- en kamercombinaties online zoals u dat wilt, zonder tijd te verliezen of risico te lopen op overboekingen.

 • 2-way connectiviteit – Complete synchronisatie van prijzen, beschikbaarheid en restricties op o.a. Hostelworld, Hi-Hostels, HostelbookersBooking.com, Expedia.

 • PMS-integraties – Integreer de Channel Manager met Suite8 Bed Management of een van onze andere PMS-partners, zodat u op één centrale plek alles kunt beheren. 

bekijk alle connecties
Solutions for Hostels - Distribution Channels
Solutions for Hostels - Consultancy

We gaan net dat stapje verder om u te ontzorgen.

Ons doel is om uw hostel met de wereld te verbinden. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat u tijd overhoudt voor uw gasten.

 • Directe support – We helpen u snel, efficiënt en persoonlijk als u hulp of advies nodig heeft.

 • Distributie consultancy – We begrijpen de complexiteit van online distributie en geven u graag advies om bedden en kamers zo effectief mogelijk online te verkopen.

 • Geïntegreerde oplossingen – We geven graag advies over welke hostelsoftware systemen geschikt zijn voor uw hotel en welke een perfecte integratie hebben met de Smart Channel Manager.

Vraag informatie aan

Wat andere hoteliers over ons zeggen:

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland

Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.

Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel De Stobbe
elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
hotel arrows smarthotel

Allereerst hebben wij een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Al onze online kanalen zijn gekoppeld aan SmartHOTEL zodat je snel kunt handelen. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren op verschillende vlakken, o.a. promotie met verschillende online kanalen die gekoppeld zijn aan SmartHOTEL. SmartHOTEL ondersteund ons daar goed bij om te kijken wat het handigste is om te promoten of hoe je moet handelen, je wordt daarbij telefonisch snel geholpen en aanpassingen worden ook gelijk doorgevoerd.

Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden, omdat het een snelle formule is waarbij je snel kunt handelen. Alle medewerkers waar je telefonisch contact mee hebt weten wat ze doen en zorgen voor een snel resultaat. Het programma  is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.

Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder.
Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit:
de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam
Woodbrooke landgoedhotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke

Bespaar een hoop tijd en kosten

Help uw hostel groeien. Ontvang meer tevreden gasten terwijl de omzet stijgt!

Vraag een demo aan