Wie is SmartHOTEL?

Lang geleden, toen het internet nog een ‘hype’ werd genoemd, waren er twee mannen met één missie: de horeca helpen met het automatiseren van de dagelijkse gang van zaken. Het begon allemaal 20 jaar geleden, toen Frank en Pitrik de horecamarkt betraden. In die tijd ontwikkelden en verkochten ze POS-systemen (kassa’s) voor restauranteigenaren.
Met de opkomst van online boekingssites begonnen onze klanten hun vrije ruimten als gastenkamers te verkopen. Frank en Pitrik sprongen op deze ontwikkeling in en ontwikkelden een reserveringssysteem: de SmartPMS.
Niet veel later werden online boekingssites onverwacht een groot succes. Onze klanten vroegen zich af of ze de reserveringen van al die boekingssites niet automatisch in hun PMS konden krijgen. Dit is wanneer de SmartHOTEL Channel Manager werd ontwikkeld!

Tegenwoordig helpt SmartHOTEL hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en soms wat verwarrende wereld van de online hotel distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland bedient ons team meer dan 1500 hotels wereldwijd met onze channel manager, boekingsmodule en op maat gemaakte hotel systeemintegraties.

Meer weten over ons of onze services? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op

Ontmoet onze Smarties.

“Achievement seems to be connected with action. Successful men and women keep moving. They make mistakes, but they don’t quit.

Conrad Hilton

Frank Zimmermann – Founder & CEO

Pitrik van der Lubbe – Founder & CEO

Derreck Weterings – Strategy

quinten smarthotel

Quinten Gazendam – Strategy

Erica Broere – Customer Success

Marina de Frankrijker – Customer Success

Fiona Cooper – Customer Success

Leon Kreukniet – Quality Assurance

Matthijs Withaar – Database Architect

Leon Vreeswijk – Front-end Development

Jassin Kessing – Azure Controller

Marina van Kersbergen – Finance

Alisina Siawash – Business Development

Gregory Shaw - Developer

Obaida Bolbol - Developer

Christlynn Attard - Consultant