Wie is SmartHOTEL?

Lang, lang geleden, toen het internet nog een hype werd genoemd, betraden Frank en Pitrik de Hospitality markt. Samen ontwikkelden en verkochten zij POS (point of sales) systemen aan Nederlandse restaurants.

Met de opkomst van online boekingskanalen, kwamen vele restaurantiers op het idee dat zij hun lege ruimten als gastenkamers konden verkopen. Frank en Pitrik sprongen op deze ontwikkeling in en ontwikkelden een reserveringssysteem: de SmartPMS!

Online boekingssites werden onverwacht een groot succes, waardoor een nieuwe vraag rees: kunnen onze reserveringen rechtstreeks en geautomatiseerd van de boekingssite naar de PMS worden afgeleverd? En voilà, de Smart Channel Manager was geboren.

Tegenwoordig helpt SmartHOTEL hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties.

Meer weten over ons of onze services? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op

Ontmoet onze Smarties.

“Achievement seems to be connected with action. Successful men and women keep moving. They make mistakes, but they don’t quit.

Conrad Hilton

Frank Zimmermann – Founder & CEO

Pitrik van der Lubbe – Founder & CEO

Derreck Weterings – Strategy

quinten smarthotel

Quinten Gazendam – Strategy

Erica Broere – Customer Success

Marcel Romijn – Customer Success

Marina de Frankrijker – Customer Success

Fiona Cooper – Customer Success

Marina van Kersbergen – Finance

Monique Mobach – Personell

Paula van Staalduinen – Sales Consultancy

Sebastiaan Ipenburg – Marketing

Hibbah El-Damanhoury – Product Owner

Niek Hoebers – Brand & UX Design

Matthijs Withaar – Database Architect

Leon Kreukniet – Quality Assurance

Ricky van Werkhoven – Back-end Development

Leon Vreeswijk – Front-end Development

Jassin Kessing – Azure Controller

Barbara Karstens – Quality Assurance

Marijke Remmelzwaan – Marketing

Fay – Comfort & Cuddles

Dit is Holacracy.

Bij SmartHOTEL zijn we niet bang voor verandering en snelle ontwikkeling. Doordat we werken met Holacracy is elke Smartie vrij om snel beslissingen te maken en volledige verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar rollen.

Een aantal jaren geleden hebben we de beslissing gemaakt om te stoppen met een standaard management structuur. Als bedrijf wilden we zo snel mogelijk groeien zonder tegengehouden te worden door een hiërarchische managementstructuur.

Holacracy verplaatst de taak van managers met duidelijke processen binnen teams die elke medewerker in staat stelt om de manager van zijn of haar eigen rollen te zijn.

Wilt u meer weten over Holacracy en hoe wij er mee werken? Neem gerust contact op!

Neem contact op
Holacracy SmartHOTEL