Onze services voldoen aan alle behoeften voor de meest efficiënte online distributie.

Hotelketens hebben over de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Hierdoor is de vraag naar gecentraliseerd reserverings- en accommodatiemanagement in een rap tempo toegenomen.

Daarom zijn onze services volledig geïntegreerd met toonaangevende PMS en CRS systemen zoals OPERA en Distribution Cloud Services, speciaal ontworpen voor hotelketens die zoeken naar gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte online distributie oplossingen.

Lees verder
solutions for Hotel Chains
solutions for Hotel Chains - Channel Manager

Centraliseer en beheer alle distributiekanalen van de hotelketen vanuit één systeem.

Beheer alle distributiekanalen in één systeem met de SmartHOTEL Channel Manager, volledig integreerbaar met uw PMS en CRS.

  • Gebruiksvriendelijk – De SmartHOTEL Channel Manager heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface die accounts, gebruikersrechten en trainingen aanbiedt op basis van uw behoeften.

  • De beste service – Ons support en consultancy team is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van complexe distributie set-ups van hotelketens.

  • PMS & CRS Integraties – De Channel Manager biedt volledige integratiemogelijkheden met marktleidende PMS- en CRS systemen voor hotelketens en groepen.

Leer meer

Verbind elke PMS aan het centraal reserveringssysteem van OPERA.

SmartCONNECT for PMS is een gevalideerde Oracle Hospitality integratie die ervoor zorgt dat elke derde-partij PMS provider geïntegreerd kan worden met OPERA Room Reservations CRS.

  • Simply connect – De OXI-interface verbindt elk PMS aan Oracle OPERA Room Reservations (CRS).

  • Complete distributie – De interface verwerkt de levering van reserveringen, tarieven en beschikbaarheid van en naar het CRS.

  • Bespaar kosten – Bespaar tijd en kosten door niet over te hoeven stappen naar OPERA PMS.

Leer meer
solutions for Hotel Chains - OPERA PMS
solutions for Hotel Chains - Oracle Integrations

De oplossing voor al uw integratie en online distributie uitdagingen.

De SmartHOTEL Channel Manager is de #1 keuze voor hotelketens die gebruik maken van Oracle Hospitality OPERA en Distribution Cloud Services.

Wat andere hotels over ons zeggen:

elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder. Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit: de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam

Bespaar meer tijd en kosten

We helpen u graag met de uitdagingen van uw hotelketen.
Vraag vandaag nog een vrijblijvend consultatiegesprek aan.

Neem contact op