Wij weten dat uw tijd kostbaar is, zeker wanneer u uw handen vol heeft.

Als hotelier bent u waarschijnlijk gewend om veel zelf te moeten regelen: van de schoonmaak, tot het bedienen van uw gasten. U heeft genoeg te doen, dus u wilt liever zo min mogelijk tijd besteden aan het beheren van ingewikkelde software installaties en het handmatig bijhouden van uw inventaris op boekingssites.

SmartHOTEL biedt geïntegreerde kamerdistributie- en hotelsoftware oplossingen met de beste service. Bespaar uw kostbare tijd, zodat u meer tijd overhoudt voor het realiseren van de ultieme ervaring voor uw gasten. 

LEES MEER
Solutions for Independent Hotels
Services voor hotels - Channel Manager

Verhoog uw omzet, ontvang meer online reserveringen en vermijd overboekingen.

Verhoog de bezetting van uw kamers en vermijd overboekingen. Beheer daarnaast al uw boekingssites op één plaats met behulp van de SmartHOTEL Channel Manager.

  • VERHOOG UW BEZITTINGSGRAAD – Door uw kamers te verkopen op de boekingssites die een verschil maken voor uw inkomsten. Onze consultants adviseren uw graag over de beste online sales kanalen voor uw hotel. 

  • GEBRUIKSVRIENDELIJK – De SmartHOTEL Channel Manager heeft een gebruiksvriendelijke interface, binnen een mum van tijd heeft u het systeem in de vingers. De Channel Manager is daarbij in te richten naar uw wensen en behoeften. 

  • DIRECTE SUPPORT & CONSULTANCY – Heeft een vraag of bent u opzoek naar advies? Ons Nederlandse Support & Consultancy team helpt u graag. SmartHOTEL heeft naast ruime openingstijden ook een telefoonnummer voor noodgevallen.

  • GEÏNTEGREERD MET UW PMS – SmartHOTEL heeft de mogelijkheid om met uw PMS te integreren, zodat u ook in het PMS uw reserveringen in kunt zien en uw prijzen en beschikbaarheid kunt beheren.

LEER MEER

Boekingskanalen die uw hotel met de wereld verbinden.

Wij selecteren alleen distributiekanalen die aan de hoogste verwachtingen van onze hotelpartners kunnen voldoen.

  • BOEKINGSSITES (OTA’S) – Verkoop uw kamers op grote boekingssites als Booking.com, Expedia en Agoda. De regionale en lokale boekingssites? Daar kunt u ook gewoon via SmartHOTEL uw kamers verkopen! 

  • METASEARCH ENGINES – Word met de beste kamerprijs gevonden op Metasearch websites zoals TripAdvisor, Kayak, Google Hotel Finder en Trivago via onze Metasearch partners.

  • GLOBALE DISTRIBUTIE SYSTEMEN – Maak verbinding met wereldwijde distributiesystemen via onze GDS-partners. 

BEKIJK ALLE CONNECTIES
Solutions for Independent Hotels - Distribution Channels
Solutions for Independent Hotels - Consultancy

We gaan net dat stapje verder om u te ontzorgen.

Ons doel is om uw hotel met de wereld te verbinden. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat u tijd overhoudt voor uw gasten.

  • Toegewijde support – Wanneer u een vraag heeft of advies wilt kunt u ons support team snel en gemakkelijk bereiken binnen ruime openingstijden.

  • Gratis consultancy – We begrijpen de complexiteit van online distributie. Onze consultants werken graag met u samen om uw optimale distributiemix en kamertarieven te bepalen.

  • Geïntegreerde oplossingen – We bieden graag advies over welke hotel software systemen geschikt zijn voor uw hotel en een perfecte integratie hebben met de Smart Channel Manager.

Neem contact op

Wat andere hotels over ons zeggen:

elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder.
Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit:
de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam

Bespaar veel tijd en kosten

Help uw hotel groeien. Ontvang meer tevreden gasten terwijl de omzet stijgt!

Vraag een demo aan