Smart software & services voor hotels

Als independent hotelier ben je waarschijnlijk gewend om veel zelf te moeten regelen: van de schoonmaak, tot het bedienen van je gasten. Je hebt genoeg te doen, dus je wilt liever zo min mogelijk tijd besteden aan het beheren van ingewikkelde software en het handmatig bijhouden van je inventaris op boekingssites.

SmartHOTEL biedt volledig geïntegreerde kamerdistributie- en hotelsoftware oplossingen met de beste service. Zo haal je meer uit je online boekingen en houd je meer tijd over voor je gasten en jezelf.

Bekijk de voordelen voor jouw hotel

1040 independent hoteliers ervaren de voordelen van SmartHOTEL

Solutions for Independent Hotels
Services voor hotels - Channel Manager

Kies voor meer automatisering en meer omzet.

Je bezettingsgraad een flinke boost geven, meer directe boekingen vrij van commissie ontvangen én al je reserveringen automatisch in je PMS ontvangen? Het kan met SmartHOTEL!

Maak kennis met onze software

Verbind je hotel de juiste boekingskanalen.

Verkoop je kamers op boekingssites en via andere distributiekanalen die echt het verschil maken voor de omzet van jouw hotel.

  • BOEKINGSSITES (OTA’S) – Verkoop je kamers op grote boekingssites als Booking.com, Expedia en Agoda. De regionale en lokale boekingssites? Daar kun je ook gewoon via SmartHOTEL je kamers verkopen! 

  • METASEARCH ENGINES – Word met de beste kamerprijs gevonden op Metasearch websites zoals TripAdvisor, Kayak, Google Hotel Finder en Trivago via onze Metasearch partners.

  • GLOBALE DISTRIBUTIE SYSTEMEN – Maak verbinding met wereldwijde distributiesystemen via onze GDS-partners. 

BEKIJK ALLE KOPPELINGEN
services voor hotels boekingskanalen
services voor hotels - consultancy

Altijd support, begeleiding en advies binnen handbereik.

In de dagelijkse hektiek die de hotellerie met zich meebrengt, heb je een software provider nodig die zaken snel en efficiënt kan oplossen. Als je kiest voor SmartHOTEL, dan kies je voor persoonlijke en kwalitatieve service.

Vraag om vrijblijvend advies

Wat independent hoteliers over ons zeggen:

Woodbrooke landgoedhotel - smarthotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke
pension homeland smarthotel

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland
hotel de stobbe - smarthotel

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel De Stobbe
hotel arrows - smarthotel

Allereerst hebben wij een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Al onze online kanalen zijn gekoppeld aan SmartHOTEL zodat je snel kunt handelen. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren op verschillende vlakken, o.a. promotie met verschillende online kanalen die gekoppeld zijn aan SmartHOTEL. SmartHOTEL ondersteund ons daar goed bij om te kijken wat het handigste is om te promoten of hoe je moet handelen, je wordt daarbij telefonisch snel geholpen en aanpassingen worden ook gelijk doorgevoerd.

Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden, omdat het een snelle formule is waarbij je snel kunt handelen. Alle medewerkers waar je telefonisch contact mee hebt weten wat ze doen en zorgen voor een snel resultaat. Het programma  is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.

Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows

Bespaar veel tijd en kosten

Help jouw hotel groeien. Ontvang meer tevreden gasten terwijl de omzet stijgt!

Ervaar de voordelen van automatisering