Wij weten dat uw tijd kostbaar is, zeker wanneer u uw handen vol heeft.

Als hotelier bent u waarschijnlijk gewend om veel zelf te moeten regelen: van de schoonmaak, tot het bedienen van uw gasten. U heeft genoeg te doen, dus u wilt liever zo min mogelijk tijd besteden aan het beheren van ingewikkelde software installaties en het handmatig bijhouden van uw inventaris op boekingssites.

SmartHOTEL biedt geïntegreerde kamerdistributie- en hotelsoftware oplossingen met de beste service. Bespaar uw kostbare tijd, zodat u meer tijd overhoudt voor het realiseren van de ultieme ervaring voor uw gasten. 

LEES MEER
Solutions for Independent Hotels
Services voor hotels - Channel Manager

Verhoog uw omzet, ontvang meer online reserveringen en vermijd overboekingen.

Verhoog de bezetting van uw kamers en vermijd overboekingen. Beheer daarnaast al uw boekingssites op één plaats met behulp van de SmartHOTEL Channel Manager.

  • VERHOOG UW BEZITTINGSGRAAD – Door uw kamers te verkopen op de boekingssites die een verschil maken voor uw inkomsten. Onze consultants adviseren uw graag over de beste online sales kanalen voor uw hotel. 

  • GEBRUIKSVRIENDELIJK – De SmartHOTEL Channel Manager heeft een gebruiksvriendelijke interface, binnen een mum van tijd heeft u het systeem in de vingers. De Channel Manager is daarbij in te richten naar uw wensen en behoeften. 

  • DIRECTE SUPPORT & CONSULTANCY – Heeft een vraag of bent u opzoek naar advies? Ons Nederlandse Support & Consultancy team helpt u graag. SmartHOTEL heeft naast ruime openingstijden ook een telefoonnummer voor noodgevallen.

  • GEÏNTEGREERD MET UW PMS – SmartHOTEL heeft de mogelijkheid om met uw PMS te integreren, zodat u ook in het PMS uw reserveringen in kunt zien en uw prijzen en beschikbaarheid kunt beheren.

LEER MEER

Boekingskanalen die uw hotel met de wereld verbinden.

Wij selecteren alleen distributiekanalen die aan de hoogste verwachtingen van onze hotelpartners kunnen voldoen.

  • BOEKINGSSITES (OTA’S) – Verkoop uw kamers op grote boekingssites als Booking.com, Expedia en Agoda. De regionale en lokale boekingssites? Daar kunt u ook gewoon via SmartHOTEL uw kamers verkopen! 

  • METASEARCH ENGINES – Word met de beste kamerprijs gevonden op Metasearch websites zoals TripAdvisor, Kayak, Google Hotel Finder en Trivago via onze Metasearch partners.

  • GLOBALE DISTRIBUTIE SYSTEMEN – Maak verbinding met wereldwijde distributiesystemen via onze GDS-partners. 

BEKIJK ALLE CONNECTIES
Solutions for Independent Hotels - Distribution Channels
Solutions for Independent Hotels - Consultancy

We gaan net dat stapje verder om u te ontzorgen.

Ons doel is om uw hotel met de wereld te verbinden. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat u tijd overhoudt voor uw gasten.

  • Toegewijde support – Wanneer u een vraag heeft of advies wilt kunt u ons support team snel en gemakkelijk bereiken binnen ruime openingstijden.

  • Gratis consultancy – We begrijpen de complexiteit van online distributie. Onze consultants werken graag met u samen om uw optimale distributiemix en kamertarieven te bepalen.

  • Geïntegreerde oplossingen – We bieden graag advies over welke hotel software systemen geschikt zijn voor uw hotel en een perfecte integratie hebben met de Smart Channel Manager.

Neem contact op

Wat andere hoteliers over ons zeggen:

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland

Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.

Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel De Stobbe
elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
hotel arrows smarthotel

Allereerst hebben wij een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Al onze online kanalen zijn gekoppeld aan SmartHOTEL zodat je snel kunt handelen. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren op verschillende vlakken, o.a. promotie met verschillende online kanalen die gekoppeld zijn aan SmartHOTEL. SmartHOTEL ondersteund ons daar goed bij om te kijken wat het handigste is om te promoten of hoe je moet handelen, je wordt daarbij telefonisch snel geholpen en aanpassingen worden ook gelijk doorgevoerd.

Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden, omdat het een snelle formule is waarbij je snel kunt handelen. Alle medewerkers waar je telefonisch contact mee hebt weten wat ze doen en zorgen voor een snel resultaat. Het programma  is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.

Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder.
Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit:
de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam
Woodbrooke landgoedhotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke

Bespaar veel tijd en kosten

Help uw hotel groeien. Ontvang meer tevreden gasten terwijl de omzet stijgt!

Vraag een demo aan