Smart software & services voor hotels

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Als hotelier ben je waarschijnlijk gewend om veel zelf te moeten regelen: van de schoonmaak, tot het bedienen van je gasten. Je hebt genoeg te doen, dus je wilt liever zo min mogelijk tijd besteden aan het beheren van ingewikkelde software en het handmatig bijhouden van je inventaris op boekingssites.

SmartHOTEL biedt volledig geïntegreerde kamerdistributie- en hotelsoftware oplossingen met de beste service. Zo haal je meer uit je online boekingen en houd je meer tijd over voor je gasten en jezelf.

Solutions for Independent Hotels
Services voor hotels - Channel Manager

Verhoog je bezettingsgraad, automatiseer je boekingskanalen en krijg meer directe reserveringen.

Je bezettingsgraad een flinke boost geven, meer directe boekingen vrij van commissie ontvangen én al je reserveringen automatisch in je PMS ontvangen? Het kan met de SmartHOTEL Channel Manager en Boekingsmodule!

  • VERHOOG JE BEZITTINGSGRAAD – Verkoop je kamers op boekingssites die een verschil maken voor je inkomsten. Onze consultants adviseren je graag over welke boekingskanalen het beste werken voor jouw accommodatie.

  • MEER COMMISIEVRIJE RESERVERINGEN – Zorg dat gasten gemakkelijk op je eigen website kunnen boeken. Zo krijg je meer directe boekingen en bespaar je een hoop commissiekosten.

  • BEHEER ALLES VANUIT JE PMS – Wij koppelen de Channel Manager en Boekingsmodule direct aan je PMS, zodat je gemakkelijk je reserveringen in kunt zien en je prijzen en beschikbaarheid kunt beheren.

  • DIRECTE SUPPORT & CONSULTANCY – Heb je een supportvraag of ben je opzoek naar advies? Ons Nederlandse Support & Consultancy team helpt je graag. SmartHOTEL heeft naast ruime openingstijden, ook een telefoonnummer voor noodgevallen.

Maak kennis met onze software

Boekingskanalen die je hotel met de wereld verbinden.

Wij selecteren boekingssites en andere distributiekanalen die het verschil maken voor de hotelomzet.

  • BOEKINGSSITES (OTA’S) – Verkoop je kamers op grote boekingssites als Booking.com, Expedia en Agoda. De regionale en lokale boekingssites? Daar kun je ook gewoon via SmartHOTEL je kamers verkopen! 

  • METASEARCH ENGINES – Word met de beste kamerprijs gevonden op Metasearch websites zoals TripAdvisor, Kayak, Google Hotel Finder en Trivago via onze Metasearch partners.

  • GLOBALE DISTRIBUTIE SYSTEMEN – Maak verbinding met wereldwijde distributiesystemen via onze GDS-partners. 

BEKIJK ALLE KOPPELINGEN
services voor hotels boekingskanalen
services voor hotels - consultancy

We gaan net dat stapje verder om jou te ontzorgen.

Ons doel is om jouw hotel met de wereld te verbinden. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat je tijd overhoudt voor je gasten.

  • Toegewijde support – Wanneer je een vraag hebt of advies wilt kun je ons support team snel en gemakkelijk bereiken binnen ruime openingstijden.

  • Gratis consultancy – We begrijpen de complexiteit van online distributie. Onze consultants werken graag met je samen om jouw optimale distributiemix en kamertarieven te bepalen.

  • Geïntegreerde oplossingen – We bieden graag advies over welke andere hotel software geschikt is voor jouw hotel en een perfecte integratie hebben met onze software.

Neem contact op

Wat andere hoteliers over ons zeggen:

pension homeland smarthotel

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland
golden tullip ampt van nijkerk smarthotel

Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.

Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk
hotel de stobbe - smarthotel

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel De Stobbe
elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
hotel arrows - smarthotel

Allereerst hebben wij een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Al onze online kanalen zijn gekoppeld aan SmartHOTEL zodat je snel kunt handelen. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren op verschillende vlakken, o.a. promotie met verschillende online kanalen die gekoppeld zijn aan SmartHOTEL. SmartHOTEL ondersteund ons daar goed bij om te kijken wat het handigste is om te promoten of hoe je moet handelen, je wordt daarbij telefonisch snel geholpen en aanpassingen worden ook gelijk doorgevoerd.

Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden, omdat het een snelle formule is waarbij je snel kunt handelen. Alle medewerkers waar je telefonisch contact mee hebt weten wat ze doen en zorgen voor een snel resultaat. Het programma  is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.

Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder.
Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit:
de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam
Woodbrooke landgoedhotel - smarthotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke

Bespaar veel tijd en kosten

Help jouw hotel groeien. Ontvang meer tevreden gasten terwijl de omzet stijgt!

Vraag een demo aan