Hotel de Stobbe

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel de Stobbe
pension homeland smarthotel

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland

Onze klanten waarderen onze persoonlijke service en aandacht!

Wil je weten hoe het is om samen te werken met een software provider die jouw hotel écht kent? Zoek je een partij die actief met jou meedenkt over het automatiseren van je hotel en het verhogen van je bezettingsgraad? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Maak een belafspraak
hotel arrows - smarthotel

Wij hebben een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren door middel van promotie op de verschillende online kanalen gekoppeld aan SmartHOTEL. SmartHOTEL geeft ons daar goed advies in. Je wordt snel telefonisch geholpen en aanpassingen worden gelijk gedaan. Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden. SmartHOTEL medewerkers weten wat ze doen en zorgen voor snel resultaat.

Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows

Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.

Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Woodbrooke landgoedhotel - smarthotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke
elite hotels of sweden - smarthotel

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden

Al SmartHOTEL klant? Laat een beoordeling achter op HotelTechReport!

Maak je al gebruik van de SmartHOTEL Channel Manager? Dan lezen we graag wat je ervan vindt! Jouw mening is ontzettend belangrijk voor ons en draagt bij aan het verbeteren van onze services.

Beoordeel SmartHOTEL

Volg ons op social media