Payment koppelingen

Op deze pagina vind je alle Payment providers waar SmartHOTEL mee koppelt. SmartCONNECT for Payment zorgt voor real-time distributie van betalingsinformatie tussen hotel software systemen, boekingskanalen, salestools en manuele invoering in het PMS. Het systeem automatiseert het versturen en verwerken van directe betaallinks volledig, en kan ook (virtuele) credit cards authenticeren en in rekening brengen. Het PMS krijgt automatisch bericht van de betalingsstatus en koppelt de garanties of stortingen van de betalingsprovider automatisch aan de reservering.

Gerelateerde blogs

SmartCONNECT, de connectiviteitsoplossing voor de hotelindustrie

Het SmartCONNECT-platform is gelanceerd. In dit interview met Pitrik en Quinten, leer je meer over wat SmartCONNECT precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

blog rate types hotel

13 prijstypes om te gebruiken voor jouw hotel

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke tarieftypes je wilt inzetten. Om je op weg te helpen, hebben we daarom de meest voorkomende soorten prijstypes voor je op een rij gezet met een korte uitleg erbij.

prijsstrategie hotel blog

5 succesvolle prijsstrategieën voor een hogere omzet

 Er bestaan gelukkig veel verschillende methodes om een zo hoog mogelijke revenue te behalen. In dit artikel brengen we je op de hoogte van vijf verschillende prijsbepalingsmethoden.

Download gratis de Begrijpelijke Gids voor Hoteltechnologie!

 Kom erachter welke hoteltechnologieën voor jou een winst of een last zijn

Leer op een begrijpelijke manier over de meest bekende hotelsoftware & platforms

Creëer een toekomstbestendige basis voor je hotel of accommodatie

Download de whitepaper