Powered by PAXXIO

Bespaar kosten en krijg meer directe reserveringen via de Smart Boekingsmodule.

Meer commissievrije boekingen ontvangen? Dat kan met de Smart Boekingsmodule!
De nieuwe gebruiksvriendelijke boekingsmodule verhoogt het aantal reserveringen via uw eigen website.

Wist u dat meer dan 50% van de vrijetijds- en zakenreizigers de website van het hotel bezoeken nadat ze deze hebben gevonden op een boekingssite? Uw gasten beginnen het spelletje van online boeken steeds beter door te krijgenVeel boekers snappen dat reserveren bij het hotel zelf vaak meer waarde voor hen oplevert dan wanneer zij boeken via een OTA. Dat noemen we een buitenkans! Met de Smart Boekingsmodule kunnen u gasten direct bij u boeken met hetzelfde gemak als bij de boekingssites. Naast dat dit een professionele indruk geeft, levert het u ook meer directe en commissievrije boekingen op. 

Smart responsive Boekingsmodule

Alle voordelen van een eigen reserveringsmodule op uw hotel website.

 • MEER DIRECTE RESERVERINGEN
  Verhoog het aantal directe, commissievrije boekingen via uw eigen website.

 • AUTOMATISEER EN OPTIMALISEER
  Alle boekingen die via de boekingsmodule komen, worden direct verwerkt in de Smart Channel Manager (en PMS). De vernieuwde beschikbaarheid en prijzen worden automatisch doorgegeven aan al uw boekingskanalen.

 • PERSONALISEER 
  De Smart Boekingsmodule is volledig te personaliseren naar uw wensen en de huisstijl van uw eigen website. 

 • CONSULTANCY EN SERVICE
  Bij vragen of advies staan onze support consultants u graag en snel te woord. Onze communicatielijnen zijn kort en persoonlijk.  

Probeer het gratis uit
Smart Channel Manager

Smart, simpel en persoonlijk. Alle functionaliteiten op een rij.

Bij SmartHOTEL hebben we een doel: uw hotel verbinden met de wereld. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat u tijd overhoudt voor uw gasten.

 • Gebruiksvriendelijk Een simpele en moderne boekingsmodule voor uw gasten die u zelf niet hoeft te beheren door de integratie met de Channel Manager.

 • Compleet geautomatiseerd – Direct verbonden met de Smart Channel Manager zodat uw prijzen en beschikbaarheid real-time worden geüpdatet op alle online kanalen.

 • Volledig responsive  De Smart Boekingsmodule is responsive, zo bent u  altijd gemakkelijk via mobiel, tablet of PC te boeken. 

 • Smart design – De Smart Boekingsmodule is aan te passen aan de huisstijl van uw website zodat het altijd herkenbaar is.

 • Talen & valuta – De Smart Boekingsmodule is verkrijgbaar in de meeste talen en vrijwel alle valuta. 

 • Analytics & rapportage  Gedetailleerde performance reporten via Google Analytics. Inzichten in het klikgedrag van de gasten voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid. 

 • Commissievrije boekingen  Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. De Smart Boekingsmodule heeft u voor een vast bedrag per maand in huis, geen onvoorziene kosten of commissies per boeking.  

 • Toegewijde support – Onze support medewerkers en consultants helpen u snel en persoonlijk. Door jaren ervaring in de hospitality branche begrijpen wij wat u nodig heeft.

Meer weten over de vele voordelen van de Smart Boekingsmodule? Bekijk onze demo en ervaar de beleving van de gast door een testreservering te maken!

Probeer het gratis uit

Wat andere hoteliers over ons zeggen:

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!

Chris, Pension Homeland

Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.

Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.

René Wever, Hotel De Stobbe
elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder.
Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit:
de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam
Woodbrooke landgoedhotel

Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.

Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke

Kies vandaag nog voor meer directe reserveringen

Wij begrijpen de complexiteit van online distributie. Uw consultant werkt met u samen om uw optimale distributiemix en kamertarieven te bepalen. 
Haal het meeste rendement uit uw online boekingen met de Smart Boekingsmodule. 

Neem contact op