Start vandaag nog met volledige betalingsautomatisering

Zorg voor een snel, veilig en gemakkelijk betaalproces in jouw hotel met SmartCONNECT for Payment. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem snel contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Start vandaag

Onze payment integratiepartners

Wat je moet weten over SmartCONNECT for Payment:

SmartCONNECT for Payment is een automatiseringssysteem dat zorgt voor real-time distributie van betalingsinformatie tussen hotelsoftware-systemen, boekingskanalen, sales tools en manuele invoering in het Property Management System. Het PMS krijgt automatisch bericht van de betalingsstatus en koppelt de garanties of stortingen van de betalingsprovider aan de reservering. Dit vermindert administratief werk en zorg voor completere gastprofielen.

SmartCONNECT for Payment kun je geheel naar eigen wens instellen via zogenoemde ‘business rules’. Hierdoor heb je volledige autoriteit en flexibiliteit over hoe, wanneer en waar de boekingen van je gasten in rekening worden gebracht.

Zo kun je onder andere (virtuele) creditcards automatisch en veilig verifiëren of in rekening brengen. Ook is het mogelijk om betaallinks uit te sturen naar je gasten voor, tijdens of na hun verblijf in jouw hotel. Andere voorbeelden van het gebruik van business rules zijn het toevoegen van toeristenbelasting of commissies in de betalingen, of het faciliteren van deelbetalingen.

Om je hotel te laten draaien zijn er weinig dingen belangrijker dan de betalingen van je gasten. Daarom is het geen verrassing dat de meeste hoteliers kiezen voor een betaalsysteem dat aansluit bij de wensen van de gast én de manier van bedrijfsvoering. Het is daarentegen minder vanzelfsprekend dat het betalingssysteem integreert met het PMS van het hotel. Dit heeft als gevolg dat alle betalingen handmatig moeten verwerkt moeten worden. Buiten dat het handmatig verwerken foutgevoelig is, kost het veel tijd en is het onveilig.

Al je betalingen volledig geautomatiseerd

SmartCONNECT for Payment zorgt ervoor dat de betalingen van hotelgasten snel, veilig en gastvriendelijk kunnen worden voldaan. Met één klik op de knop worden betalingen van zowel online als offline boekingen automatisch in rekening gebracht door de payment service provider, en direct verwerkt in het Property Management Systeem (PMS) van het hotel.

Bekijk de voordelen in een demo

SmartCONNECT for PMS Oracle OPERA CRS

Wat kan SmartCONNECT for Payment voor jouw hotel betekenen?

Met een geheel geautomatiseerd betaalproces bespaar je veel tijd op handmatig werk, worden er minder fouten gemaakt en voldoet het hotel volledig aan de AVG en creditcardbeveiligingsstandaard (PCI-DSS).

  • Geautomatiseerd betalingsproces – Betalingen voor alle online en offline boekingen worden automatisch in rekening gebracht door de betalingsprovider (Worldline, Adyen, Concardis, PayByLink, SOTpay) van het hotel.

  • Succesvolle betalingen – Mislukte creditcardbetalingen worden niet verwerkt en er wordt een een nieuwe betaaloptie verstuurd.
  • Veilig en verantwoord – Kaarthoudergegevens worden niet meer aan het PMS geleverd en er vindt geen handmatige verwerking van creditcards plaats.
  • PCI-DSS compliant – Door de automatisering van het betalingsproces in zijn geheel te integreren, wordt je hotel PCI compliant.
  • Positieve gastervaring – De betaling wordt bijna altijd vooraf voldaan, zodat de gast niet meer met betalingskwesties aan de balie wordt geconfronteerd.
Neem contact op voor meer informatie
smartconnect for payment smarthotel

SmartCONNECT for Payment: de voordelen op een rij

Wat hoteliers over SmartCONNECT for Payment zeggen:

“Ik heb minder handmatig werk, wat veel tijd en (werknemers)kosten bespaart.”

“De klantbeleving is positiever; de betaling wordt vrijwel altijd vooraf gedaan, waardoor de gast niet meer wordt geconfronteerd met geldzaken aan de balie.”

“Mijn liquiditeit is hoger, omdat er vrijwel altijd vooraf betaald wordt.”

“De creditcardgegevens van onze gasten hoeven vrijwel nooit meer worden ingezien, omdat de transacties zijn geautomatiseerd.”

Download gratis de Begrijpelijke Gids voor Hoteltechnologie!

 Kom erachter welke hoteltechnologieën voor jou een winst of een last zijn

Leer op een begrijpelijke manier over de meest bekende hotelsoftware & platforms

Creëer een toekomstbestendige basis voor je hotel of accommodatie

Download de whitepaper