Powered by PAXXIO

Bespaar kosten en krijg meer directe reserveringen via de Smart Boekingsmodule.

Meer commissievrije boekingen ontvangen? Dat kan met de Smart Boekingsmodule!
De nieuwe gebruiksvriendelijke boekingsmodule verhoogt het aantal reserveringen via je website.

Wist je dat meer dan 50% van de vrijetijds- en zakenreizigers de website van het hotel bezoeken nadat ze deze hebben gevonden op een boekingssite? Jouw gasten beginnen het spelletje van online boeken steeds beter door te krijgen. Veel boekers snappen dat reserveren bij het hotel zelf vaak meer waarde voor hen oplevert dan wanneer zij reserveren via een boekingssite. Dat noemen we een buitenkans! Met de Smart Boekingsmodule kunnen je gasten met hetzelfde gemak als bij boekingssites, direct bij jou boeken. Naast dat het een professionele indruk geeft, levert het je ook meer directe en commissievrije boekingen op.

Smart responsive Boekingsmodule

Alle voordelen van een eigen reserveringsmodule op je hotel website.

 • MEER DIRECTE RESERVERINGEN
  Verhoog het aantal directe, commissievrije boekingen via je website.

 • AUTOMATISEER EN OPTIMALISEER
  Alle boekingen die via de boekingsmodule binnenkomen, worden direct verwerkt in de Smart Channel Manager (en PMS). De vernieuwde beschikbaarheid en prijzen worden automatisch doorgegeven aan al je boekingskanalen.

 • PERSONALISEER 
  De Smart Boekingsmodule is volledig te personaliseren naar jouw wensen en de huisstijl van je website.

 • CONSULTANCY EN SERVICE
  Bij vragen of advies staan onze support consultants je graag en snel te woord. Onze communicatielijnen zijn kort en persoonlijk.

Probeer het gratis uit
Smart Channel Manager

Smart & Simpel

Bij SmartHOTEL hebben we een doel: jouw hotel verbinden met de wereld. Dit doen we met kwalitatieve software en de beste service, zodat je tijd overhoudt voor jouw gasten.

 • Snel en gemakkelijk Deze gemakkelijke en moderne boekingsmodule zorgt voor meer directe boekingen via jouw website.

 • Multi-valuta – De Smart Boekingsmodule is verkrijgbaar vrijwel alle valuta. 

 • Complete automatisering – Direct verbonden met de Smart Channel Manager zodat uw prijzen en beschikbaarheid real-time worden geüpdatet op alle online kanalen.

 • Volledig responsive  De Smart Boekingsmodule past zich aan op alle schermgroottes, zo ben je  altijd gemakkelijk via mobiel, tablet of PC te boeken. 

 • Aanpasbaar design – De Smart Boekingsmodule is aan te passen aan de huisstijl van je website zodat het altijd herkenbaar is.

 • Analytics & rapportage  – Gedetailleerde prestatieverslagen via Google Analytics. Inzichten in het klikgedrag van de gasten voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid.

 • Direct betalen – Maak gebruik van vele online betalingsopties via onze integratie met Mollie.

 • Commissievrije boekingen  Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. De Smart Boekingsmodule heb je voor een vast bedrag per maand in huis. 

Meer weten over de vele voordelen van de Smart Boekingsmodule? Bekijk onze demo en ervaar de beleving van de gast door een testreservering te maken!

Probeer het gratis uit

Wat andere hoteliers over ons zeggen:

SmartHOTEL heeft een klein team, waardoor ik iedereen min of meer ken. De lijnen zijn kort, de communicatie sterk en jullie zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer ik een vraag heb zijn jullie altijd behulpzaam en ik heb binnen de kortste keren iemand aan de lijn. Daarbij ervaren we de Channel Manager als heel stabiel. Het werkt vlekkeloos en het is een fijn systeem!
Chris, Pension Homeland
Onze grootste uitdaging in de online distributie is om de grote verscheidenheid aan kanalen zo efficiënt en vlot mogelijk aan te sturen. SmartHOTEL is hierin zeer behulpzaam en denkt mee op meerdere vlakken. De support is geweldig en er is een korte reactietijd. Ik zal altijd SmartHOTEL aanbevelen.
Illian Hamburg, Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Onze uitdaging in de Online Distributie wereld is het hebben van een zo hoog mogelijke kamerbezetting. Met SmartHOTEL kunnen we efficiënter werken en is het makkelijker om de kamerbezetting te verhogen. Ik zou de Channel Manager zeker aanraden, onder andere vanwege de goede service en betrouwbaarheid.
René Wever, Hotel De Stobbe
elite-hotels-logo

Dankzij SmartHOTEL kunnen wij op een veel efficiëntere manier te werk gaan met het distributie beheer van onze keten. Het systeem is stabiel en gemakkelijk om mee te werken en ze bieden een geweldige service. Het support team is zeer professioneel en leuk om mee te werken.

Nina - Distribution & System Manager, Elite Hotels of Sweden
hotel arrows smarthotel
Allereerst hebben wij een hele goede samenwerking met SmartHOTEL, daar zijn wij erg tevreden over. Al onze online kanalen zijn gekoppeld aan SmartHOTEL zodat je snel kunt handelen. Onze uitdaging is om de kamerverkoop te blijven verbeteren op verschillende vlakken, o.a. promotie met verschillende online kanalen die gekoppeld zijn aan SmartHOTEL. SmartHOTEL ondersteund ons daar goed bij om te kijken wat het handigste is om te promoten of hoe je moet handelen, je wordt daarbij telefonisch snel geholpen en aanpassingen worden ook gelijk doorgevoerd. Voor andere hotels is SmartHOTEL zeker aan te raden, omdat het een snelle formule is waarbij je snel kunt handelen. Alle medewerkers waar je telefonisch contact mee hebt weten wat ze doen en zorgen voor een snel resultaat. Het programma  is overzichtelijk en makkelijk mee te werken.
Jill & Bob Pijls, Hotel Arrows
Inntel-hotels-logo

De SmartHOTEL Channel Manager is een echte tijdbespaarder. Het maakt het mogelijk om ons te concentreren op onze kernactiviteit: de gast van dienst zijn.

Leonie, Revenue Manager, Mainport Hotel Rotterdam
Woodbrooke landgoedhotel
Sinds we werken met de SmartHOTEL Channel Manager merken we dat de online verkoop is gestegen, zeker op onze eigen website. Het SmartHOTEL team is zeer snel en correct in haar communicatie. Het fijne is dat jullie meedenken en advies geven. Ik vind SmartHOTEL een zeer goede partner om de online distributie te vergroten en ik zou jullie zeker aanbevelen.
Yvonne Westendorp, Landgoedhotel Woodbrooke

Wat je moet weten over OBE's (Boekingsmodules)

Met een eigen OBE op je hotelwebsite, geniet je van de volgende voordelen:

 • Verhoog het aantal directe, commissievrije boekingen 
 • Word minder afhankelijk van boekingssites en de bijkomende commissies 
 • Bied je gasten persoonlijke deals en specials (upsell) aan
 • laat je gasten direct afrekenen tijdens het boeken  
 • Automatiseer de communicatie met je gasten voor én na het verblijf 
 • Maak gebruik van promotiecodes om gasten opnieuw te laten boeken 

Een OBE is een knop of zoekbalk op je eigen hotelwebsite die aanmoedigt om een boeking te maken. Afhankelijk van je voorkeur kan het hele boekingsproces plaatsvinden op de website zelf, of op een externe boekingsomgeving. Wanneer de gast een reservering via de module heeft gemaakt, krijgt zowel het hotel als de gast hier per e-mail een bevestiging van. Wanneer je de OBE koppelt met de channel manager, worden je prijzen en beschikbaarheid van je kamers automatisch bijgewerkt op andere boekingskanalen. 

In principe doet een OBE hetzelfde als een boekingssite, maar levert een OBE je directe boekingen op waar je geen commissie over hoeft te betalen. Er zijn nog steeds veel hoteliers die op hun website doorverwijzen naar een partnerboekingssite om een kamer te boeken, of zelfs helemaal geen boekoptie op de website aanbieden. Dat is zonde, want hierdoor mist de hotelier de kans om gasten vanaf het eerste moment een persoonlijke ervaring te bieden en zelf veel geld te besparen op hoge commissiekosten.  

wat is een OBE

OBE staat voor Online Booking Engine, maar in Nederland noemen we het vaak gewoon een boekingsmodule of een reserveerstraat. Een OBE is een softwaretool op de eigen hotel website, zodat gasten gemakkelijk direct bij het hotel kunnen boeken. Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

blog - 5 tips om hotelgasten te verrassen

Veel van de gasten zijn tevreden met hun verblijf in je hotel, maar ze weten ook dat ze volgend jaar wel weer wat anders gaan proberen. Maar dat is niet wat je wilt! Je wilt dat de gasten jaar na jaar in jouw hotel verblijven. In dit artikel staan 5 tips om de gast ieder jaar opnieuw te verwelkomen!

blog - 5 tips voor meer directe boekingen

Het is helemaal geen gekke gedachte om de website weer eens onder handen te nemen. Hotels die een moderne en gebruiksvriendelijke website hebben, converteren namelijk veel meer boekingen. Als zelfstandige hoteleigenaar heb je alle vrijheid om jezelf te onderscheiden, laat dat ook zien!

Ga naar ons blog

Kies vandaag nog voor meer directe reserveringen

Kies voor minder afhankelijkheid van boekingssites, minder commissie betalen over je boekingen en meer persoonlijk contact met je gasten.
Haal meer rendement uit je online distributie met de Smart Boekingsmodule. 

Neem contact op